Turul Măgurii Codlei


O tură ușoară cu plecare din Rȃșnov și multe peisaje deosebite cu dealurile Holbavului. Vom trece și pe lȃngă lacurile de la Codlea apoi ne ȋndreptăm spre Cristian unde tura ia sfȃrșit.


Lungime: 45 km
Diferență de nivel: 700 m

Poalele Pietrei Craiului de la Fȃntȃna lui Botorog prin Prăpăstiile Zărneștiului


Pe la poalele Pietrei Craiului de la Fȃntȃna lui Botorog prin Prăpăstiile Zărneștiului, cu popas de hidratare la izvorul de lȃngă La Table. Casa Folea nu este departe și, dacă dorim, ne putem opri la o gustare tradițională. De aici, ne ȋndreptăm spre Măgurile Branului apoi ȋnapoi la Botorog. Tura este de dificultate medie prin natura pantelor pe care le vom urca sau coborȋ.


Lungime: 20 km
Diferență de nivel: 700 m

Turul Pietrei Craiului


Turul Pietrei Craiului: plecare din Zărnești cu ȋntoarcere ȋn Zărnești dar, după ce vom fi dat ocolul Pietrei Craiului. Un traseu spectaculos, cu priveliști de o rară frumusețe dar un traseu solicitant, cu pasaje solicitante fie ȋn urcare fie ȋn coborȃre.


Lungime: 85 km
Diferență de nivel: 1450 m

Colinele Transilvaniei de la Stejărișu la Mălȃncrav


Colinele Transilvaniei de la Stejărișu la Mălȃncrav, o zonă superbă cu multă liniște și aer curat. Tura este de două zile, cu cazare o noapte la o pensiune din zonă, unde se poate servi masa. Tura este ușoară spre medie.


Lungime: 25 km
Diferență de nivel: 600m