Lecții de schi private pentru copii (vȃrsta 4+)


Fie că este pentru prima oară la schi fie că deja schiază și dorește să se perfecționeze, vom petrece timp de calitate ȋncercȃnd să ȋnvățăm corect elementele specifice acestui sport. Nici distracția nu va lipsi deoarece, copiii sunt copii și oricȃnd este binevenită o bulgăreală sau o joacă ȋn zăpadă.

Poiana Brașov oferă pȃrtii cu spații speciale pentru copiii care ȋnvață să schieze, aducȃnd astfel un plus de siguranță și o mai bună eficientizare a timpului lecției.

Sună pentru rezervare

Lecții de schi private pentru adulți


Chiar și adulții pot ȋnvăța să schieze! Niciodată nu este prea tȃrziu și, dacă există voință, vor fi și rezultate. Cursurile de inițiere și ȋncepători se vor desfășura pe pȃrtii cu nivel de dificultate scăzut, urmȃnd ca pe măsură ce abilitățile se ȋmbunătățesc, să alegem pȃrtii cu grad de ȋnclinație și lungime mai mari.

Sună pentru rezervare

Lecții de schi pentru grupuri de copii (vărsta 6+)


Lecțiile dedicate grupurilor de copii reprezintă o metodă foarte bună de a ȋmbunătăți tehnica dar, și de a lega noi prietenii sau de a ȋnvăța cȃt este de important lucrul ȋn echipă iarna pe munte. Este de preferat ca vȃrstele copiilor să fie apropiate (6-8, 8-12).

Prefer ca numărul maxim de copii dintr-un grup să fie 4.

Sună pentru rezervare

Lecții de schi pentru grup de adulți


Dacă sunteți mai mulți prieteni sau colegi de serviciu, nu este nicio problemă. Mergem cu toții să ȋnvățăm să schiem și să ne simțim bine. Ideal este ca abilitățile de schior să fie cȃt mai apropiate ȋntre membrii grupului.

Prefer ca numărul maxim de cursanți să fie 6.

Sună pentru rezervare

Lecții de schi de tură


Schiul de tură se află la mare căutare ȋn ultimii ani. Libertatea pe care acesta o dă este tentantă pentru oricine: nu depinzi de mijloacele de transport pe cablu, poți ajunge aproape oriunde vrei iar deplasarea pe schiuri este incomparabil mai ușoară și mai rapidă decȃt pe bocanci. Numai cel care a mers pe schiuri prin zăpadă mare știe cȃt este de ușor comparativ cu mersul fără schiuri.

Dar, pentru ca totul să fie perfect, este nevoie de tehnică și de condiție fizică. Deplasarea pe schiuri presupune efort, de la un nivel moderat pȃnă la intens. Ceea ce vă pot garanta este că acea coborȃre din vȃrf de munte va face ca tot efortul să merite! Dacă vrei să ȋnveți despre echipamentul de tură și despre tehnica deplasării pe schiuri de tură te aștept cu drag.

De asemenea, dacă vrei să descoperi frumusețea hibernală a Ciucașului, Bucegilor, Făgărașului sau a oricărui munte din Romȃnia, hai cu mine la o tură sau mai multe pe schiuri!

Vrei să schiezi o vale de abrupt sau un culoar ȋngust dar nu cunoști tehnica adecvată? Ȋți arăt cum se face! Știi cum se schiază pe pante foarte ȋnclinate dar nu cunoști zona și ai nevoie de un ghid? Nicio problemă, te ghidez eu: schiez de peste 10 ani și fac drumeții de cel puțin 30 de ani prin Bucegi, Piatra Craiului, Făgăraș, Ciucaș, Postăvaru.

Te avertizez ȋnsă, că schiul presupune și riscul de accidentare, fie că ȋl practicăm pe pȃrtii amenajate fie ȋn afara acestora. Ȋn funcție de geografia zonei sau condițiile de zăpadă, schiorul de tură are nevoie de cunoștințe de nivologie pentru a putea evalua corect riscul de avalanșă dar și de echipamentul de căutare – salvare din avalanșă pe care să știe să ȋl folosească! Dacă vrem să schiem o vale de abrupt sau un culoar cu zăpadă dură, pioletul și colțarii sunt obligatoriu la noi și, de asemenea, trebuie să știm să folosim corect acest echipament.

Te mai avertizez că provoacă dependență! Unde vei ajunge cu schiurile de tură, cu greu vei putea ajunge la pas și aproape imposibil cu telecabina. Frumusețea albă a Carpaților te va face să ȋți dorești să revii și să descoperi mai mult!

Sună pentru rezervare