Vezi ofertele pentru sezonul '21-'22


Vă pun la dispoziție oferte personalizate de drumeții pe munte, lecții de schi alpin, schi de tură și schi alpinism precum și ture cu bicicleta, ȋn funcție de dorința și experiența voastră. Zona Brașovului este privilegiată din punct de vedere a posibilităților de petrecere a timpului liber, astfel ȋncȃt putem alege ȋntre Bucegi, Piatra Craiului, Ciucaș, Postăvaru, Piatra Mare sau Făgăraș și, ȋn cel mult o oră să fim la poalele muntelui.

Hai să schiezi ȋn Poiana Brașov! Instructor de schi autorizat, membru al Asociației Monitorilor Profesioniști de Schi din Romȃnia din 2014 dar practicant al acestui sport schi de peste 40 de ani, ofer lecții de schi alpin sau schi de tură pentru oricine dorește, indiferent de vȃrstă.

Lecțiile pot fi atȃt individuale cȃt și pentru grupuri cu predare ȋn limba romȃnă sau engleză.

Ce poate fi mai frumos decȃt o ieșire ȋn natură, prin munții din jurul Brașovului? Fie că ȋți dorești o drumeție de o zi sau de un weekend, iarna sau vara, mi-ar face plăcere să te ajut să descoperi cărări superbe, ȋn funcție de dorința ta dar, și de condiția fizică pe care o ai.

Sunt ghid montan autorizat din 2016 (Număr Atestat 5292/12.02.2016) și un foarte bun cunoscător al munților din zona Brașovului.

Pentru iubitorii de bicicletă și de natură, organizez ture pe trasee ciclabile din Bucegi, Piatra Craiului, Piatra Mare, Azuga sau prin superbele Coline ale Transilvaniei.

Fie că ai bicicleta proprie sau dorești să ȋnchiriezi una, ȋți garantez o experiență unică ȋn locuri de poveste.

Schi de tură


Schiul de tură se află la mare căutare ȋn ultimii ani. Libertatea pe care acesta o dă este tentantă pentru oricine: nu depinzi de mijloacele de transport pe cablu, poți ajunge aproape oriunde vrei.


 
Ciprian Şancu

Ghid montan atestat


Lecții de schi, ture de munte, ture bike

Începe aventura!

Din 2014 sunt instructor de schi acreditat iar din 2016 ghid montan autorizat. Predau schi alpin ȋn Poiana Brașov oricui dorește să ȋnvețe sau să se perfecționeze. Lucrez cel mai mult cu copii, ei fiind mai curajosi, se pare. Practic schiul de tură din 2011 și ȋmi place să merg să schiez Făgărașii, Bucegii, Piatra Craiului, Ciucașul, Postăvarul. Ȋmi place să schiez pe zăpadă proaspăt ninsă dar și pe văile de abrupt din Bucegi sau Crai.


Mărturii clienți

  • Alexandru Flueras
    Ciprian was my guide several times in Bucegi and Piatra Craiului and each time I was impressed by his knowledge. This man is at home on the mountain and that makes you feel safe. He knows absolutely all the marked or unmarked paths and in addition to being a living GPS, you also have interesting conversations. Time passes pleasantly regardless of the weather because the chosen routes are spectacular. I warmly recommend Ciprian for any mountain tour.
    Alexandru Flueras